Parallax Scrolling -verkkosuunnittelun edut

Nämä sivustot voivat olla upeita ja tehdä upean lisäyksen mihin tahansa verkkosivustoon. Parallaksisivustoja voidaan käyttää myös yrityksesi etusivuna, jos haluat esitellä visioasi alusta alkaen; tämä on hyvä tapa tutustuttaa kävijät heti käsitteisiisi. Parallax-sivustot voidaan myös linkittää tavallisilta verkkosivustoilta yhden tuotteesi tai palvelusi mainossivuksi.

Nämä sivustot antavat käyttäjälle myös paljon enemmän vapautta tutkia. Parallaksin vierityssivustot Internetissä sallivat hiiren eleiden yhdistämisen hiiren napsautuksilla navigoida sivuston pääalueelle. Tämän tyyppistä käyttäjän vuorovaikutusta voidaan käyttää parallaksisivustoilla luomaan illuusio liikkumisesta ja dynamiikasta, mikä pitää käyttäjän kiinnostuneena tuotteista tai palveluista.

Parallaksirullasivustojen interaktiivisiin elementteihin vaikuttaa voimakkaasti kosketusnäytön ja mobiililaitteiden suunnittelu. Kun Internetin käyttäjät maailmanlaajuisesti muuttuvat taitavammiksi ja taitavammiksi käyttämään tämän tyyppistä luonnollista eleiden vuorovaikutusta koneidensa kanssa, parallaksisivustojen määrä todennäköisesti kasvaa.

Vastaa