Reagoivan verkkosuunnittelun merkitys

Reagoiva verkkosivujen suunnittelu on ratkaisevan tärkeää useimmille yrityksille, koska sen avulla käyttäjät voivat saavuttaa tavoitteensa nopeasti ja sujuvasti. Tärkeät verkkosivustosi osat voidaan nostaa älypuhelimeen ja näkyä alkuperäisen täysin toimivana versiona, mukana kaikki apuohjelmat, joita tarjoat asiakkaille kannettavalla tai pöytätietokoneella. Jos et pysty tarjoamaan tällaista mobiililaitteille sopivaa kokemusta kävijöillesi, he eivät lepää, he yksinkertaisesti napsauttavat pois ja suorittavat toiminnon tai oston kilpailevalla sivustolla.

Sivusi voi olla täysin osuva heidän haullaan, mutta jos kävijät eivät pääse helposti sisältöön useilla laitteilla, sivustosi voi saada vähemmän kuin positiivisen arvostelun ja sijoittua hakutulosten alapuolelle. Jos yrityksesi vähennetään toiselle tai kolmannelle sivulle, menetät huomattavan määrän liikennettä, koska ihmiset tietysti valitsevat linkit ensimmäiseltä sivulta.

Jos sivustosi on reagoiva ja valmis palvelemaan mobiiliasiakkaita (PragoMedia), voit hyödyntää monia työkaluja ja hyödyllisiä sovelluksia, kuten soita napsauttamalla -painiketta, jolloin verkon käyttäjä voi soittaa yrityksellesi välittömästi puhelun. Potentiaaliset asiakkaat voivat myös lukea yritystäsi koskevia arvosteluja tai jopa löytää sinut kiireisestä paikasta Google Mapsin avulla, jotka molemmat ovat erittäin kiinnostavia matkapuhelinten käyttäjien tarpeiden mukaan.

Vastaa