Parallaksirulla – verkkosivujen suunnittelu

Parallaksi-vieritys on toinen nopeasti kehittyvä trendi, jossa rikkaiden interaktiivisten verkkosivustojen suuntaus kasvaa. Parallaksivaikutus luo illuusion syvyydestä siirtämällä verkkosivun elementtejä tai kerroksia eri nopeuksilla, kun katsojat vierivät. Se on hauska ja interaktiivinen tapa mahdollistaa saumaton navigointi verkkosivustolla.

Parallaksi-vieritys on eräänlainen verkkosuunnittelu, jossa verkkosivuston eri elementit liikkuvat eri nopeuksilla. Kun käyttäjä selaa parallaksisivustoja, kuvat kelluvat muiden kuvien päällä useissa kerroksissa. Parallaksi-vierityssivustoilla on monia eri käyttötarkoituksia luomaan erilaisia ​​kiehtovia vaikutuksia, jotka voivat pitää katsojat sivustossasi paljon aikaa.

Parallax-verkkosivustot luovat välitöntä vetovoimaa: ne erottuvat muista verkkosivustoista ja houkuttelevat useita aisteja kerralla. Parallaksityyppisten sivustojen liukas lukituselementti virtaa luonnollisesti ylös ja alas sivulla. Ne tarjoavat käyttökokemuksen parannuksen, jota ei ole nähty Web 2.0 -vallankumouksen alusta lähtien. Katsoja ei voi vain vierittää ylös ja alas parallaksisivustoissa, mutta hiiren eleillä tai kosketusnäyttölaitteiden intuitiivisilla käeeleillä voidaan tutkia kaikkia ajo-ohjeita toisessa ja jopa kolmannessa ulottuvuudessa.

 

Vastaa