Prototyyppien kirjoittaminen – johdanto

Prototyyppien luominen on prosessi, jolla luodaan malli tai tuote, jonka kanssa työskentelet ja jonka aiotte saattaa sen saataville markkinoille tai julkiseen käyttöön.

Prosessin edut

Prototyypin rakentamisella on monia etuja. Joitakin näistä eduista ovat:

Inspiraatio: Jos sinulla on käsitys tuotteen ulkoasusta, näkeminen ja jopa koskettaminen on ainutlaatuista. Kun luot mallin, luot fyysisen tuotteen, jonka ihmiset voivat nähdä ja tuntea. Tämä on inspiroivaa sijoittajille, jotka eivät ole varmoja projektin etenemisestä. Kun he tuntevat prototyypin, heitä rohkaistaan ​​ja he voivat jopa ansaita enemmän rahaa.

Malli on myös rohkaiseva tekijöille. Kun he näkevät tuotteen edustajan, jonka kanssa he ovat kovasti töissä, heitä kannustetaan jatkamaan työskentelyään ja parantamaan sitä.

Käyttäjätutkimus:

Prototyypin avulla voit tutkia nopeasti käyttökokemuksia. Jos se on sovellus, voit antaa sen joillekin käyttäjille ja pyytää heidän palautettaan. Tämä on erittäin tärkeää, koska sen avulla voit korjata silmiesi läpi kulkevat saranat.

Selkeä idea:

Kun aloitat projektin, sinulla voi olla idea siitä, mutta se ei välttämättä ole ilmeinen. Jos sinulla on malli, joka toimii lopputuotteena, sinulla on selkeämpi käsitys siitä, miten haluat sen. Tämä toimii kovemmin paremman version luomisessa.

Vastaa